Унисекс парфюм Montale Dark Aoud /Black Bubbles/ 100 ml

Кат.номер: MN022
158,40 лв.

Унисекс парфюм Montale Dark Aoud /Black Bubbles/ 100 ml е плодов аромат за жени с цветни акорди и земна база. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага изключително съблазнителен аромат в много привлекателна композиция.

Връхни нотки: слива, портокал
Сърдечни нотки: червено зърно, пачули, роза
Базови нотки: тиково дърво, мускус, кехлибар

Описание на продукта

Унисекс парфюм Montale Dark Aoud /Black Bubbles/ 100 ml е плодов аромат за жени с цветни акорди и земна база. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага изключително съблазнителен аромат в много привлекателна композиция. Парфюмната вода Dark Purple както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Dark Purple, бленуваща, свежа и дървесна, припомня цветовете на пленителна есен. Композицията съчетава примамливите уводни акорди на сливата и портокала с опияняващи цветни нотки и мрачното земно пачули в чувствената и дървесна база.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен
Категория Унисекс
Вид на продукта EDP
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 100ml
Марки Montale

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.