Tiziana Terenzi Lillipur 100 ml Унисекс EDP

Кат.номер: 206295-0
210,00 лв.

Availability: На склад

Парфюм Lillipur от Tiziana Terenzi е унисекс

Тази спирка на пътуването беше Непал, в търсене на по-интимна и усамотена духовност в древна столица, известна със своето прекрасно, мистично, по-висше състояние. Страна, в която се преплитат история, цивилизация и митове, Непал поставя пътешественика във космическо време, идеално за изследване на душата и откриване на най-съкровеното аз. Lillipur е грандиозна агломерация на храмове. Открояващ се сред тях е невероятно красивият Златен храм.

Връхни нотки: Абсент, лимон, тамян, анасон
Сърдечни нотки: Галбанум, канела, карамфил, мащерка, циклама, пипер Съчуан

Описание на продукта

Парфюм Lillipur от Tiziana Terenzi е унисекс Тази спирка на пътуването беше Непал, в търсене на по-интимна и усамотена духовност в древна столица, известна със своето прекрасно, мистично, по-висше състояние. Страна, в която се преплитат история, цивилизация и митове, Непал поставя пътешественика във космическо време, идеално за изследване на душата и откриване на най-съкровеното аз. Lillipur е грандиозна агломерация на храмове. Открояващ се сред тях е невероятно красивият Златен храм. Връхни нотки: Абсент, лимон, тамян, анасон Сърдечни нотки: Галбанум, канела, карамфил, мащерка, циклама, пипер Съчуан

Допълнителна информация

Аромат Флорален
Категория Унисекс
Вид на продукта EDP
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 100ml
Марки Не

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.