Мъжки парфюм Calvin Klein Eternity Night 100 ml

Кат.номер: CK051
78,00 лв.

Availability: На склад

Мъжки парфюм Calvin Klein Eternity Night 100 ml е елегантно дървесно ароматно ухание, перфектно за вечерна среща. Сочна слива, акцентирана с нотки паприка и подправена с дървесно смолист акорд кориандър, предоставя чувствено начало на аромата.

Връхни нотки: слива, кориандър, паприка
Сърдечни нотки: виолетки, салвия, лавандула
Базови нотки: сандалово дърво, кедър, ветивер

Описание на продукта

Мъжки парфюм Calvin Klein Eternity Night 100 ml е елегантно дървесно ароматно ухание, перфектно за вечерна среща. Сочна слива, акцентирана с нотки паприка и подправена с дървесно смолист акорд кориандър, предоставя чувствено начало на аромата. Под повърхността се разкрива свежо ароматно сърце от виолетки, салвия и лавандула. Композицията завършва с топла дървесна основа от сандалово дърво, кедър и ветивер. Calvin Klein Eternity Night for Men е лансиран през 2014 година с рекламна кампания с лицата отново на двойката и в реалния живот Christy Turlington и Ed Burns.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен, Плодов
Категория Мъжки
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Calvin Klein

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.