Мъжки парфюм Burberry Touch 100 ml

Кат.номер: BR060
59,30 лв.

Availability: На склад

Мъжки парфюм Burberry Touch 100 ml е свежият пикантно-мускусен мъжки парфюм на Burberry който видяхме заедно с Burberry Touch for Her за пръв път през 2000-та година. Мек, вълнуващ, дървесно-мускусен парфюм, незаменим аксесоар за новия образ на елегантния мъж.

Връхни нотки: виолетови листа, артемизия и мандаринов портокал
Сърдечни нотки: кедър, индийско орехче и бял пипер
Базови нотки: ветивер, бял мускус и бобова тонка

Описание на продукта

Мъжки парфюм Burberry Touch 100 ml е свежият пикантно-мускусен мъжки парфюм на Burberry който видяхме заедно с Burberry Touch for Her за пръв път през 2000-та година. Мек, вълнуващ, дървесно-мускусен парфюм, незаменим аксесоар за новия образ на елегантния мъж. Burberry Touch за мъже е реверанс към разкошния, изискан начин на живот. Създател на мъжката версия на Burberry Touch е Михаел Жирард, който създава добре балансираната му композиция.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен
Категория Мъжки
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Burberry

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.