Мъжки парфюм Burberry Brit Splash 100 ml

Кат.номер: BR028
62,40 лв.

Availability: На склад

Мъжки парфюм Burberry Brit Splash 100 ml е ярък, енергичен и освежаващ дървесно-воден мъжки парфюм, пуснат от британската модна къща Burberry при стартирането на пролетно-летния сезон 2015. Пронизващ като светкавица и свеж като плисък на хладни морски вълни, парфюмът е идеален за горещото лято, дарявайки усещане за комфортна прохлада през целия ден.

Връхни нотки: розмарин, галбан, пъпеш
Сърдечни нотки: морски акорди, теменуга, циклама
Базови нотки: мускус, ветивер и дъбов мъх

Описание на продукта

Мъжки парфюм Burberry Brit Splash 100 ml е ярък, енергичен и освежаващ дървесно-воден мъжки парфюм, пуснат от британската модна къща Burberry при стартирането на пролетно-летния сезон 2015. Пронизващ като светкавица и свеж като плисък на хладни морски вълни, парфюмът е идеален за горещото лято, дарявайки усещане за комфортна прохлада през целия ден. Връхният акорд дава деликатен, кадифено-пикантен аромат на розмарин, който се сменя от освежаващите пръски на прохладна, кристално чиста вода в сърцето на парфюма. Композицията завършва с елегантен, нежен аромат на дъбов мъх на фона на топли дървесно-кремообразни нотки. За лаконичният и елегантен парфюм е избран красив релефен флакон в опушен цвят, наподобяващ на нещо като вълнички от лекия бриз по повърхността на водата.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен
Категория Мъжки
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Burberry

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.