Дамски парфюм Burberry Brit Sheer 100 ml

Кат.номер: BR027
53,00 лв.

Availability: На склад

Дамски парфюм Burberry Brit Sheer 100 ml е новата версия, на класическото Burberry Brit Sheer издание от 2007 година. Изменението в плодово-флоралния състав е минимално, като то цели да направи аромата малко по-въздушен и жизнен.

Връхни нотки: личи, юзу, листа на ананас, мандарина
Сърдечни нотки: божур, цвят на праскова, круша
Базови нотки: мускус, дървесни нотки

Описание на продукта

Дамски парфюм Burberry Brit Sheer 100 ml е новата версия, на класическото Burberry Brit Sheer издание от 2007 година. Изменението в плодово-флоралния състав е минимално, като то цели да направи аромата малко по-въздушен и жизнен. Уханието носи много енергия и настроение. Подходящ е за ежедневието, при романтични срещи или вълнуващи пътувания. Дизайнът на Burberry Burberry Brit Sheer 2015 също е леко променен, но формата типична за колекцията се запазва.

Допълнителна информация

Аромат Плодов, Флорален, Цитрусов
Категория Дамски
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Burberry

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.