ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчката от сайта www.lateza.com може да се направи 24 часа в денонощието, през почивните дни и през официалните национални празници. Поръчка по телефона може да се направи в работни дни между 9ч и 17ч. При финализиране на Вашата поръчка ще имате възможност да прегледате отново избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и обратна връзка – при нужда можете да направите съответните корекции. Ще бъдете уведомени чрез e-mail за потвърждение на Вашата поръчка, след което с Вас ще се свърже наш консултант, за да Ви информира кога тя ще бъде изпратена и доставена, както да уточни други подробности. При първоначална поръчка обаждането от наша страна ще бъде задължително, като при всяка следваща няма да е необходимо, освен ако няма промени, подлежащи на коментар.

Поръчка от сайта www.lateza.com може да се направи както от регистрирани потребители, така и от потребители – гости. Поръчки направени до 14ч в работен ден ще бъдат изпращани още на същия ден, съответно получавани на следващия работен ден. Възможно е поръчките да бъдат получавани след 2 до 4 дни от датата на поръчката, според населеното място на клиента и графика за разнос на куриерската фирма ( куриерските фирми разнасят до някои малки населена места по 1-2 дни в седмицата). Поръчки се изпращат на цялата територия на Република България. За времето на доставка на поръчките изпращани до територията на Република Гърция клиентът ще бъде уведомяван при приемането на поръчката му. Поръчки направени в събота и неделя или на официални празници и почивни дни ще бъдат изпращани в първия възможен работен ден.
Поръчките направени по телефона или през сайта ще бъдат обработвани с един и същи приоритет.

ЦЕНИ НА ПОРЪЧКАТА И ДОСТАВКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от сумите на всеки отделен продукт, който купувачът е заявил плюс цената на доставката, ако общия сбор от сумите е под 150лв. Стойността на доставката е 4.90лв за всички клиенти на www.lateza.com, които са направили поръчка под 150лв и чийто адрес се намира на територията на Република България. Цената на доставката за Република Гърция ще бъде съобщена на клиента при приемането на неговата поръчка. Доставка НЕ се начислява на поръчки над 150лв. Всички цени са с предварително начислен ДДС и той е включен в цената на продуктите. Всички цени са посочени в български левове. Към всяка поръчка се прилага касов бон (или фактура за юридическо лице при предварително заявяване). Доставката се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни на територията на Република България и Република Гърция. Не предлагаме опция „Преглед и тест” преди да заплатите доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
1. С наложен платеж (плащане в брой при получаване) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.
2. Плащане по банков път – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банковата сметка на продавача. При получаване на стоката купувачът не дължи нищо на куриера.
Данни за плащане по банков път:
Премиер Козметикс България ЕООД
ЕИК: 202766882
Уни Кредит Булбанк
IBAN: BG 21 UB NCR 7000 1521 203841
В основание за плащане, моля посочете номера на своята поръчка.

*Всички снимки в сайта www.lateza.com са илюстративни и не винаги отговарят точно на самите продукти!