Отстъпки и промоции

Отстъпка за лоялни клиенти

Този вид отстъпка се дава на клиенти в зависимост от натрупаната им стойност от всички направени покупки през сайта в техния персонален личен профил. За да ползвате такава отстъпка е необходимо да се регистрирате като клиент в сайта на www.lateza.com и да финализирате покупките си всеки път през своя профил. 
* При достигане на покупки на обща стойност над 1500лв получавате постоянна отстъпка от 5% от цената на всяка следваща своя покупка. 
* При достигане на покупки на обща стойност над 3000лв получавате постоянна отстъпка от 10% от цената на всяка следваща своя покупка.

Ваучер за отстъпка

Ваучерът за отстъпка от редовните цени на продуктите се издава с уникален сериен номер, който се въвежда при финализирането на Вашата покупка в сайта www.lateza.com. Той може да бъде използван както от клиенти на онлайн магазина, така и от гости на сайта. След използването на ваучера за отстъпка, серийният номер спира да бъде активен и ваучера се смята за използван. Всеки ваучер, издаван от Lateza Perfumes&More е на стойност, изписана върху самият ваучер (5%, 10%, 20% отстъпка и т.н.). Ваучерът за отсъпка не може да бъде заменен с паричната му равностойност. За направата на една поръчка може да бъде използван само един ваучер. Ваучерът за отстъпка важи само за продукти на редовна цена (той не важи за вече намалени продукти или продукти в промоция). Ваучерът за остъпка няма срок на валидност, освен ако той не е описан върху него. Ваучерът за отстъпка може да бъде оформен и изпратен като подарък, на хартиен носител (възможна е подаръчна опаковка), с което неговия получател може да закупи продукти от сайта www.lateza.com.

Ваучер за подарък

Ваучерът за подрък се издава като паричен заместител за покупки от онлайн магазина на Lateza Perfumes&More. Той не е официално платежно средство и важи само в горепосочения онлайн магазин. Той притежава уникален сериен номер, който се въвежда в сайта при финализиране на покупката и тогава от общата стойност на покупката се изважда цената на ваучера. Ако стойността на покупката е по-ниска от стойността на ваучера, разликата не се възстановява парично, както и не се пази за следваща покупка (за това е добре той да се използва до край). Ваучера може да бъде използван еднократно, за направата на една поръчка, след което неговият сериен номер спира да бъде активен. Ваучера за подарък няма срок на валидност, освен ако такъв не е описан върху него. Ваучерът за подарък може да бъде предоставен на клиента както на хартиен носител, така и в електронен вариант. Ваучерът за подарък важи за покупката на всички артикули, продавани в сайта www.lateza.com, без значение дали те са на редовна цена или са част от текуща промоция. Ваучерът за подарък може да бъде оформен и изпратен под формата на подарък, на хартиен носител.

Допълнителни отстъпки

Сайтът www.lateza.com си запазва правото да предоставя на всеки свой клиент индивидуална и конфиденциална отстъпка според своята лична преценка. Не се задължава при предоставянето на подобна отстъпка да я предоставя на конкретния клиент при следваща покупка. Не се задължава да предоставя една и съща отстъпка на всички свои клиенти. Клиенти, получили такава еднократна или постоянна отстъпка, се подканват да не я коментират с други клиенти на www.lateza.com.

Lateza Perfumes&More Ви пожелава приятно пазаруване!