Мъжки парфюм Paco Rabanne Invictus 150 ml

Кат.номер: PR026
165,60 лв.

Availability: На склад

Мъжки парфюм Paco Rabanne Invictus 150 ml е свеж дървесен аромат създаващ модерната визия за мъжественост. Обгръща с жизнена свежест и тръпката на чиста енергия.

Връхни нотки: грейпфрут, мандарина, морски нотки
Сърдечни нотки: дафинов лист, жасмин
Базови нотки: свято дърво, дъбов мъх, пачули, амбра

Описание на продукта

Мъжки парфюм Paco Rabanne Invictus 150 ml е свеж дървесен аромат създаващ модерната визия за мъжественост. Обгръща с жизнена свежест и тръпката на чиста енергия. Привлича с чувствен магнетизъм, символизиращ мъжественост и сила. Invictus, в превод от латински непобедим, е създаден от Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge и Dominique Ropion. Ароматът се отваря със свеж грейпфрут и морски нотки, водещи към сърцевина с ароматен дафинов лист и жасмин Hedione и дървесна основа с Guaiac дърво, пачули, дъбов мъх и амбра.

Мъжки парфюм Paco Rabanne Invictus 100 ml е свеж дървесен аромат създаващ модерната визия за мъжественост. Обгръща с жизнена свежест и тръпката на чиста енергия.

Връхни нотки: грейпфрут, мандарина, морски нотки
Сърдечни нотки: дафинов лист, жасмин
Базови нотки: свято дърво, дъбов мъх, пачули, амбра

Допълнителна информация

Аромат Дървесен, Цитрусов
Категория Мъжки
Вид на продукта EDT
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 150ml
Марки Paco Rabanne

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.