Мъжки парфюм Guerlain Intense Homme 80 ml

Кат.номер: GU005
133,50 лв.

Мъжки парфюм Guerlain Intense Homme 80 ml е еднa новa, по-чувствена и дълбока интерпретация на класическия аромат на Guerlain Homme, издадена в ограничено издание.

Връхни нотки: мента, листа ревен, ром
Сърдечни нотки: здравец
Базови нотки: пачули, кедър, ветивер

Описание на продукта

Мъжки парфюм Guerlain Intense Homme 80 ml е еднa новa, по-чувствена и дълбока интерпретация на класическия аромат на Guerlain Homme, издадена в ограничено издание. Този смел, свеж и мистериозен аромат е създаден за любителите на красота и изяществото. Ароматната парфюмна композиция включва нотки на мента, ревен, здравец, роми, пачули, Вирджиния кедър и флорални нотки. Стартира през 2009 година.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен
Категория Мъжки
Вид на продукта EDP
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 80ml
Марки Guerlain

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.