Мъжки парфюм Ferrari Cedar Essence 100 ml

Кат.номер: FR003
46,80 лв.

Мъжки парфюм Ferrari Cedar Essence 100 ml е с дървесен аромат за мъже, който бе представен на пазара през 2014 година. Парфюм, източник на свобода, мощ, хипнотизираща красота и доза импулсивност.

Връхни нотки: лайм, мандарина и мента
Сърдечни нотки: диня, кедър и морски акорди
Базови нотки: кедър, амбра и пачули

Описание на продукта

Мъжки парфюм Ferrari Cedar Essence 100 ml е с дървесен аромат за мъже, който бе представен на пазара през 2014 година. Парфюм, източник на свобода, мощ, хипнотизираща красота и доза импулсивност. Покачете адреналина, наелектризирайте обстановката заедно с Cedar Essence EDP. Парфюм за мъжете с "гориво в кръвта"!

Допълнителна информация

Аромат Дървесен, Цитрусов
Категория Мъжки
Вид на продукта EDP
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Ferrari

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.