Мъжки парфюм Boucheron Quatre Absolu de Nuit Homme 50 ml

Кат.номер: BC036
65,00 лв.

Availability: На склад

Мъжки парфюм Boucheron Quatre Absolu de Nuit Homme 50 ml е аромат на силните контрасти, създаден през 2017 г. от парфюмериста Jacques Huclier за френската марка Boucheron. Ароматът разкрива образа на съвременния мъж – стилен външен вид, ярка индивидуалност, сдържаност, дори високомерие, но думите и вътрешният огън на страстта определят характера на този човек.

Връхни нотки: лавандула, лимон, градински чай
Сърдечни нотки: черен пипер, молекула акигалауд
Базови нотки: индийско орехче, пачули

Описание на продукта

Мъжки парфюм Boucheron Quatre Absolu de Nuit Homme 50 ml е аромат на силните контрасти, създаден през 2017 г. от парфюмериста Jacques Huclier за френската марка Boucheron. Ароматът разкрива образа на съвременния мъж – стилен външен вид, ярка индивидуалност, сдържаност, дори високомерие, но думите и вътрешният огън на страстта определят характера на този човек. Съединени в едно, качествата му се доближават до идеала, който живее в женското въображение. Завоевател и покорител, той не се нуждае от допълнителен антураж, за да постигне своите цели, но в изкушаващата кадифена тъмнина на нощта в него се събужда инстинкта на ловец и самец. Поразява, съблазнява и наслада от победата – това са трите действия, от които се състои този ароматен мини-спектакъл. Яркото встъпление на цитрусови и флорални нюанси води до обезоръжаващото чувствено дървесно и пикантно сърце. Изтънчен финал от освежаващи иглолистни и горещи, опушени и земни контрасти изразително оформя създадения образ.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен
Категория Мъжки
Вид на продукта EDP
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 50ml
Марки Boucheron

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.