Мъжки парфюм Boucheron Jaipur Homme 100 ml

Кат.номер: BC033
56,20 лв.

Availability: На склад

Мъжки парфюм Boucheron Jaipur Homme 100 ml е ориенталско-пикантен аромат за мъже. Уханието е лансирано през 1998 година. Парфюмерът Аник Менадро (Annick Menardo) дарява аромата с прелестните акорди.

Връхни нотки: лайм, бергамот, кардамон, лимон
Сърдечни нотки: карамфил, канела, жасмин, роза
Базови нотки: зърна от тонка, пачули, бензоин, кедър

Описание на продукта

Мъжки парфюм Boucheron Jaipur Homme 100 ml е ориенталско-пикантен аромат за мъже. Уханието е лансирано през 1998 година. Парфюмерът Аник Менадро (Annick Menardo) дарява аромата с прелестните акорди. Във връхните нотки витае уханието на лайм, бергамот, кардамон и лимон. Сърдечните нотки ухаят на карамфил, канела, жасмин и роза. Базовите нотки са богати на бобова тонка, пачули, бензоан и кедър.

Допълнителна информация

Аромат Ориенталски
Категория Мъжки
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Boucheron

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.