Мъжки парфюм Acqua di Parma Colonia Oud 180 ml

Кат.номер: AP011
377,30 лв.

Мъжки парфюм Acqua di Parma Colonia Oud 180 ml е уникално и елегантно създание, родено от иновативния съюз на свежите, живи нотки на Colonia и топлите, дълбоки нотки на Agarwood.

Връхни нотки: италиански оранжев и карабски бергамот
Сърдечни нотки: амири, кориандър и агар (оуд)
Базови нотки: сандалово дърво, кожа, мускус, атласов кедър и индонезийски пачули.

Описание на продукта

Мъжки парфюм Acqua di Parma Colonia Oud 180 ml е уникално и елегантно създание, родено от иновативния съюз на две олефитни теми със силни личности: свежите, живи нотки на Colonia и топлите, дълбоки нотки на Agarwood. Харизматичен и интензивно мъжки аромат. Colonia Oud от Acqua di Parma е ориенталски аромат за мъже. Colonia Oud стартира през 2012 година. Най-важните нюанси са италианският оранжев и карабски бергамот; средните нотки са амири, кориандър и агар (оуд); базовите нотки са сандалово дърво, кожа, мускус, атласов кедър и индонезийски пачули.

Допълнителна информация

Аромат Флорален
Категория Мъжки
Вид на продукта EDC
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 180ml
Марки Acqua Di Parma

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.