Мъжки душ гел Mont Blanc Emblem 150 ml

Кат.номер: MT020
34,30 лв.

Availability: Не на склад

Мъжки душ гел Mont Blanc Emblem 150 ml е обявен като въплъщение на автентичната същност и елегантността на марката Mont Blanc.

Връхни нотки: градински чай и кардамон, грейпфрут
Сърдечни нотки: зелени и виолетови листа, канела
Базови нотки: гора и бобова тонка

Описание на продукта

Мъжки душ гел Mont Blanc Emblem 150 ml е обявен като въплъщение на автентичната същност и елегантността на марката Mont Blanc. Ароматната композиция е дело на Sonia Constant.

Допълнителна информация

Аромат Не
Категория Мъжки
Вид на продукта SG
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 150ml
Марки Mont Blanc

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.