Мъжки душ гел Jimmy Choo Men 150 ml

Кат.номер: JC021
35,90 лв.

Availability: Не на склад

Мъжки душ гел Jimmy Choo Men 150 ml е лансиран през 2014 година. Уханието пленява с акордите на пъпеш, розов пипер, листа от ананас, лавандула, пачули и кадифе.

Връхни нотки: пъпеш, розов пипер
Сърдечни нотки: листа от ананас, лавандула
Базови нотки: пачули и кадифе

Описание на продукта

Мъжки душ гел Jimmy Choo Men 150 ml е лансиран през 2014 година. Уханието пленява с акордите на пъпеш, розов пипер, листа от ананас, лавандула, пачули и кадифе. Рекламно лице на бренда е британският актьор Кит Харингтън.

Допълнителна информация

Аромат Не
Категория Мъжки
Вид на продукта SG
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 150ml
Марки Jimmy Choo

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.