Мъжки део стик Mont Blanc Emblem 75 ml

Кат.номер: MT015
29,60 лв.

Availability: Не на склад

Мъжки део стик Mont Blanc Emblem 75 ml е лансиран през 2014 година и е класифициран като ароматно-пикантно ухание.

Връхни нотки: градински чай и кардамон
Сърдечни нотки: виолетка и канела
Базови нотки: дървесни акорди и бобова тонка

Описание на продукта

Мъжки део стик Mont Blanc Emblem 75 ml е лансиран през 2014 година и е класифициран като ароматно-пикантно ухание. Във връхните нотки витае ароматът на градински чай и кардамон. Сърцевината пленява с уханието на листа на виолетки и канела. Композицията е завършена от уханието на дървесни акорди и бобова тонка.

Допълнителна информация

Аромат N/A
Категория Мъжки
Вид на продукта Deo Stick
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 75ml
Марки Mont Blanc

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.