Мъжки афтършейв Bvlgari Aqva Marine 100 ml

Кат.номер: BG010
74,90 лв.

Availability: Не на склад

Мъжки афтършейв Bvlgari Aqva Marine 100 ml - любим аромат на хиляди мъже по света и във благоуханен вариант афтършейф. Лосионът омекотява и хидратира кожата, носи свежест и чувство за комфорт.

Връхни нотки: нероли, грейпфрут
Сърдечни нотки: бял кедър
Базови нотки: посидония

Описание на продукта

Мъжки афтършейв Bvlgari Aqva Marine 100 ml - любим аромат на хиляди мъже по света и във благоуханен вариант афтършейф. Лосионът омекотява и хидратира кожата, носи свежест и чувство за комфорт. Уханието деликатно ароматизира и носи наслада на сетивата. В комбинация с останалите продукти от серията имате прекрасната възможност да сенасладите още повече на любимия Bvlgari Aqva Marine и дори да увеличите неговата трайност. Ароматният коктейл от нероли, грейпфрут, бял кедър, посидония ще се погрижи за чудесното ви настроение през целия ден.

Допълнителна информация

Аромат Не
Категория Мъжки
Вид на продукта ASL
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 100ml
Марки Bvlgari

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.