Дамски парфюм Trussardi My Scent 100 ml

Кат.номер: TR029
59,30 лв.

Дамски парфюм Trussardi My Scent 100 ml е цветен аромат, посветен на жената, нейните мечти, емоции и същност. Той е последния аромат от поредицата - My Name, My Land и Blue Land. Това е един очарователен, ярък и елегантен букет от сладострастни цветя.

Връхни нотки: пролетни цветя, круша
Сърдечни нотки: люляк, розови пъпки
Базови нотки: хелиотроп, серенолид (бял мускус с плодови нотки), кашмеран

Описание на продукта

Дамски парфюм Trussardi My Scent 100 ml е цветен аромат, посветен на жената, нейните мечти, емоции и същност. Той е последния аромат от поредицата - My Name, My Land и Blue Land. Това е един очарователен, ярък и елегантен букет от сладострастни цветя. Композицията, създадена от Nathalie Garcia-Cetto, се разгръща с връхни нотки от пролетни цветя и круша. Сърцевината му е съставена от люляк и розови пъпки, а богатата му база от хелиотроп, молекула серенолид и кашмир.

Допълнителна информация

Аромат Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Trussardi

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.