Дамски парфюм Salvatore Ferragamo Incanto Shine 100 ml

Кат.номер: SF016
39,00 лв.

Дамски парфюм Salvatore Ferragamo Incanto Shine 100 ml е плодово-цветен аромат за романтичната жена. Парфюм наподобяващ истинска цветна дъга, който ни пренася в една вълшебна цветна градина.

Връхни нотки: ананас, маракуя, бергамот
Сърдечни нотки: фрезия, праскова, розов божур
Базови нотки: кехлибар, мускус, кедър

Описание на продукта

Дамски парфюм Salvatore Ferragamo Incanto Shine 100 ml е плодово-цветен аромат за романтичната жена. Парфюм наподобяващ истинска цветна дъга, който ни пренася в една вълшебна цветна градина. Този женствен аромат съблазнява сетивата, завладява с оптимизъм и радост. Връхни нотки: ананас, маракуя, бергамот

Допълнителна информация

Аромат Плодов, Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDT
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Salvatore Ferragamo

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.