Дамски парфюм Narciso Narciso Rodriguez 90 ml

Кат.номер: NR002
144,00 лв.

Дамски парфюм Narciso Narciso Rodriguez 90 ml е модерен, чувствен и изтънчен аромат за жени. Парфюмът определено ще привлече погледа на всеки мъж около вас. Създаден от Aurelien Guichard, Narciso е израз на романтичната страст и дяволското привличане. Дискретно еротичен, той почита женската сексуалност и чувственост, представени по един стилен начин.

Връхни нотки: роза, гардения
Сърдечни нотки: мускус, кехлибар
Базови нотки: ветивер, кедрово дърво

Описание на продукта

Дамски парфюм Narciso Narciso Rodriguez 90 ml е модерен, чувствен и изтънчен аромат за жени. Парфюмът определено ще привлече погледа на всеки мъж около вас. Създаден от Aurelien Guichard, Narciso е израз на романтичната страст и дяволското привличане. Дискретно еротичен, той почита женската сексуалност и чувственост, представени по един стилен начин. Съблазнителната композиция се отваря с цветните нотки на гардения и българска роза. Предизвикателната сърцевина разкрива ароматите на кехлибар и мускус. Основата съдържа привлекателните нотки на ветивер и кедрово дърво. Лице на рекламната кампания е бразилският модел Raquel Zimmermann.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен, Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDP
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 90ml
Марки Narciso Rodriguez

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.