Дамски парфюм Montale Aoud Queen Roses 100 ml

Кат.номер: MN046
120,00 лв.

Дамски парфюм Montale Aoud Queen Roses 100 ml е с невероятните свежи акорди на разцъфваща роза в цялата й прелест.

Връхни нотки: роза, хибискус, дърво принцеса
Сърдечни нотки: хибискус, смола, уд
Базови нотки: пачули, кожа, смола

Описание на продукта

Дамски парфюм Montale Aoud Queen Roses 100 ml е с невероятните свежи акорди на разцъфваща роза в цялата й прелест. Връхните нотки на Aoud Queen Roses дамски парфюм от Montale пленяват с уханието на роза, хибискус и дърво принцеса. Сърдечните нотки очароват с превъзходния аромат на хибискус, смола и уд. Композицията е завършена от аромата на пачули, кожа и смола.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен, Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDP
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Montale

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.