Дамски парфюм Lanvin Eclat de Fleurs 100 ml

Кат.номер: LV008
62,40 лв.

Дамски парфюм Lanvin Eclat de Fleurs 100 ml е изпълнен със свежест и женска спонтанност цветно-плодов парфюм, лансиран през 2015 г. от френската марка Lanvin. Ароматът е версия на популярния "Eclat d 'Arpege" от 2002 година. Букетът на този аромат улавя еуфорията и радостта от летния ден сред цъфтящи поляни. Вдъхновение за създаване на композицията са станали картини на импресионисти, изобразяващи осипана с цветя зелена поляна.

Връхни нотки: круша
Сърдечни нотки: фрезия, жасмин самбак, роза
Базови нотки: сандалово дърво, бял мускус

Описание на продукта

Дамски парфюм Lanvin Eclat de Fleurs 100 ml е изпълнен със свежест и женска спонтанност цветно-плодов парфюм, лансиран през 2015 г. от френската марка Lanvin. Ароматът е версия на популярния "Eclat d 'Arpege" от 2002 година. Букетът на този аромат улавя еуфорията и радостта от летния ден сред цъфтящи поляни. Вдъхновение за създаване на композицията са станали картини на импресионисти, изобразяващи осипана с цветя зелена поляна. Като прелюдия към началото се появява вкусен сочен акорд на круши, създаващ настроение, щастие и безгрижие. Прозрачните, фини, ефирни нотки бавно преминават в сърцето на състава, където звучат игрива фрезия и копринена, чувствена роза в ореол от арабски жасмин (жасмин самбак). Във финала се усеща непреодолима нежност на скъпоценен бял мускус и съблазнително сандалово дърво, подчертавайки неустоимия чар на парфюма. Парфюмното очарование е облечено в оригинален розов флакон, напомнящ по форма маргаритка и съответстващ на настроението, съдържащо се в него.

Допълнителна информация

Аромат Плодов, Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDP
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Lanvin

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.