Дамски парфюм Escada Rockin Rio 2011 100 ml

Кат.номер: EC012
93,60 лв.

Дамски парфюм Escada Rockin Rio 2011 100 ml е нова версия на оригинала от 2005 година. Този игрив цветно-плодов дамски аромат ви отвежда в Рио – един от най-величествените градове в света, изпълнен с бурна енергия и изключителен дух!

Връхни нотки: мандарина, кокос, ананас, папая
Сърдечни нотки: праскова, захарен памук
Базови нотки: мускус, сандалово дърво

Описание на продукта

Дамски парфюм Escada Rockin Rio 2011 100 ml е нова версия на оригинала от 2005 година. Този игрив цветно-плодов дамски аромат ви отвежда в Рио – един от най-величествените градове в света, изпълнен с бурна енергия и изключителен дух! Композицията се отваря с игривите връхни нотки на мандарина, папая, кокос и ананас, които създават невероятен плодов коктейл. Сърцевината тупти под ритъма на бразилска самба със своите аромати на захарен памук и праскова, а основата съдържа класическите сандалово дърво и мускус.

Допълнителна информация

Аромат Плодов, Цитрусов
Категория Дамски
Вид на продукта EDT
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 100ml
Марки Escada

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.