Дамски парфюм D&G Dolce Rosa Excelsa 75 ml

Кат.номер: DG033
85,80 лв.

Availability: Не на склад

Дамски парфюм D&G Dolce Rosa Excelsa 75 ml e нов аромат за жени от модната къща Dolce&Gabbana. Изключително женствен и прелъстителен, този парфюм улавя духа на розата на едно съвсем ново ниво. Това чувствено сътворение се разгръща с връхни нотки от папая и нероли.

Връхни нотки: папая, нероли
Сърдечни нотки: беладона, водна лилия, нарцис, африканска роза, турска роза
Базови нотки: мускус, сандалово дърво, кашмирено дърво

Описание на продукта

Дамски парфюм D&G Dolce Rosa Excelsa 75 ml e нов аромат за жени от модната къща Dolce&Gabbana. Изключително женствен и прелъстителен, този парфюм улавя духа на розата на едно съвсем ново ниво. Това чувствено сътворение се разгръща с връхни нотки от папая и нероли. Интензивната и изтънчена сърцевина е оплетена в обятията от беладона, водна лилия, нарцис, турска роза и използваната за първи път в парфюмерията африканска роза - Xylotheca kraussiana. Основата отприщва чувствени ухания на мускус, сандалово дърво и кашмирено дърво. Рекламната кампания на Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa събира трима италиански носители на награди от академията: режисьора Giuseppe Tornatore, композитора Ennio Morricone и актрисата Sophia Loren. e нов аромат за жени от модната къща Dolce&Gabbana. Изключително женствен и прелъстителен, този парфюм улавя духа на розата на едно съвсем ново ниво. Това чувствено сътворение се разгръща с връхни нотки от папая и нероли. Интензивната и изтънчена сърцевина е оплетена в обятията от беладона, водна лилия, нарцис, турска роза и използваната за първи път в парфюмерията африканска роза - Xylotheca kraussiana. Основата отприщва чувствени ухания на мускус, сандалово дърво и кашмирено дърво. Рекламната кампания на Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa събира трима италиански носители на награди от академията: режисьора Giuseppe Tornatore, композитора Ennio Morricone и актрисата Sophia Loren.

Допълнителна информация

Аромат Дървесен, Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDP
Опаковка Тестер
Количество 75ml
Марки Dolce & Gabbana

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 088 8471240 или на sales@lateza.com.