Дамски парфюм Clinique Happy 100 ml

Кат.номер: CQ006
103,00 лв.

Дамски парфюм Clinique Happy 100 ml е ободряващ аромат, създаден от Jean-Claude Delville и Rodrigo Flores-Roux. Свежата композиция улавя настроението на щастливата слънчева утрин.

Връхни нотки: портокал, бергамот, грейпфрут, мандарина, слива, ябълка
Сърдечни нотки: роза, момина сълза, фрезия, орхидея
Базови нотки: мускус, кехлибар, магнолия, лилия, мимоза

Описание на продукта

Дамски парфюм Clinique Happy 100 ml е ободряващ аромат, създаден от Jean-Claude Delville и Rodrigo Flores-Roux. Свежата композиция улавя настроението на щастливата слънчева утрин. Парфюмът се отваря с ободряващи цитрусови нотки, допълнени от успокояващите плодови аромати на ябълка и слива. Екзотичната сърцевина е съставена от фрезия, роза и орхидея, докато основата съдържа кехлибар и мускус, примесени с леки цветни нотки.

Допълнителна информация

Аромат Плодов, Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDP
Опаковка Тестер
Количество 100ml
Марки Clinique

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.