Дамски парфюм Amouage Interlude 50ml

Кат.номер: AM019
365,80 лв.

Дамски парфюм Amouage Interlude 50ml олицетворява единството на природния социален хаос с вътрешното спокойствие. Дамският парфюм преоткрива познати съставки, представяйки тяхната неочаквана и необикновена страна.

Връхни нотки: невен, бергамот, джинджифил, грейпфрут
Средни нотки: киви, безсмъртниче, роза, мед, портокалов цвят, кафе, тамян, жасмин, орех, опопонакс
Базови нотки: ванилия, кожа, дъбов мъх, амбра, бензоин, зърна тонка, мускус, дърво агар, сандалово дърво

Описание на продукта

Дамски парфюм Amouage Interlude олицетворява единството на природния социален хаос с вътрешното спокойствие. Водещият аромат е сладък бергамот и горчив грейфрут, като се слива с нотките на горчив орех, закачливо кафе, екзотично киви, сладък мед и ценно сандалово дърво. Ароматът е хаотичен с ярки контрасти, като уханията намират своя баланс. Тъмносин луксозен флакон със златна капачка и позлатени орнаменти, акцентирани с кристали Swarovski. Дамският парфюм Amouage Interlude преоткрива познати съставки, представяйки тяхната неочаквана и необикновена страна.

Допълнителна информация

Аромат Флорален
Категория Дамски
Вид на продукта EDP
Опаковка Оригинална опаковка
Количество 100ml
Марки Amouage

Поръчка и Доставка

Поръчките се изпращат на територията на Република България и Република Гърция в официални работни дни. Поръчки направени до 14ч в работен ден се изпращат още на същия ден. Поръчки направени след 14ч или през официални почивни или празнични дни се изпращат на следващия работен ден.

Получаване на поръчки: Получаването на поръчките е в рамките на 1 до 5 работни дни и зависи от населеното място на клиента, както и от графика за разнос на куриерските фирми. Някои куриерски фирми разнасят до малки населени места само през някои дни от седмицата.

Цена на доставка: Цената на доставка на поръчки с обща стойност под 150лв е 4.90лв фиксирана цена за територията на Република България. НЕ се начислява цена за доставка на поръчки с обща стойност равна или по-голяма от 150лв. Цената на поръчки изпращани в Гърция ще бъде съобщавана на клиента при обработване на неговата поръчка.

Политика на връщане: Може да върнете своята поръчка в срок от 14 работни дни след нейното изпращане, без да е необходимо да правите рекламация. За всяка друга рекламация моля да се обърнете към наш служител на телефон 0889 740 780 или на sales@lateza.com.