• Дамски душ гел Valentino Valentina 200 ml

  Дамски душ гел Valentino Valentina 200 ml е свеж цветно-плодов ориенталски аромат, вдъхновен от Рим и италиански ухания. Разработен е в сътрудничество с Puig от парфюмеристите Alberto Morillas и Olivier Cresp. Композицията е пълна с противоречия – едновременно деликатен и силен, елегантен и чувствен, бунтарски и забавен.

  Връхни нотки: бергамот, бели трюфели
  Сърдечни нотки: диви ягоди, портокалов цвят, жасмин, тубероза
  Базови нотки: вирджински кедър, ванилия, кехлибар

  34,30 лв.
 • Дамски парфюм Valentino Valentina Acqua Florale 50 ml

  Дамски парфюм Valentino Valentina Acqua Florale 50 ml е аромат за жени представен на пазара 2013 година. Той е вдъхновен от безгрижната и чувствена атмосфера на лятото и забавленията на открито. Аромата е разработка на парфюмериста Olivier Cresp, който е създал вкусна многопластова и сложна история.

  Връхни нотки: бергамот и портокалови цветчета
  Сърдечни нотки: жасмин, мимоза, нероли и тубероза
  Базови нотки: кехлибар и пачули

  82,70 лв.
 • Дамски парфюм Valentino Valentina Acqua Florale 80 ml

  Дамски парфюм Valentino Valentina Acqua Florale 80 ml е аромат за жени представен на пазара 2013 година. Той е вдъхновен от безгрижната и чувствена атмосфера на лятото и забавленията на открито. Аромата е разработка на парфюмериста Olivier Cresp, който е създал вкусна многопластова и сложна история.

  Връхни нотки: бергамот и портокалови цветчета
  Сърдечни нотки: жасмин, мимоза, нероли и тубероза
  Базови нотки: кехлибар и пачули

  103,00 лв.
 • Дамски парфюм Valentino Valentina Assoluto 50 ml

  Дамски парфюм Valentino Valentina Assoluto 50 ml е първата разновидност на оригинала с интензивен, загадъчен и обаятелен характер. Създаден е от парфюмериста Olivier Cresp. Характерен, определено вечерен и много по-съблазнителен от оригинала. Носител е на елегантната визия и характер на бранда Valentino.

  Връхни нотки: бергамот, праскова, трюфели
  Сърдечни нотки: тубероза, италиански жасмин, ванилия
  Базови нотки: дъбов мъх, пачули, бял кедър

  121,70 лв.
 • Дамски парфюм Valentino Donna 30 ml

  Дамски парфюм Valentino Donna 30 ml е изключително женствен, изискан и романтичен дамски парфюм, който гарантирано ще подчертае вашата истинска същност. Ароматната аура се развива изключително плавно и деликатно. Съставките се преливат една в друга, и оставят след себе си много траен и загадъчен ароматен шлейв.

  Връхни нотки: бергамот
  Сърдечни нотки: българска роза, ирис
  Базови нотки: пачули, кожа, ванилия

  98,30 лв.
 • Дамски парфюм Valentino Donna 50 ml

  Дамски парфюм Valentino Donna 50 ml е изключително женствен, изискан и романтичен дамски парфюм, който гарантирано ще подчертае вашата истинска същност. Ароматната аура се развива изключително плавно и деликатно. Съставките се преливат една в друга, и оставят след себе си много траен и загадъчен ароматен шлейв.

  Връхни нотки: бергамот
  Сърдечни нотки: българска роза, ирис
  Базови нотки: пачули, кожа, ванилия

  123,00 лв.
 • Мъжки парфюм Valentino Uomo 150 ml

  Мъжки парфюм Valentino Uomo 150 ml е аромат за мъже представен на пазара през 2014 година. Идеята на създателите му е да го превърнат в класика на бъдещето. Висока класа мъжки аромат, създаден от парюмериста Olivier Polge. Елегантна и фина аура, изискано присъствие.

  Връхни нотки: бергамот, мирта
  Сърдечни нотки: печено кафе, шоколад и лешник
  Базови нотки: кедър и кожа

  158,40 лв.
 • Дамски парфюм Valentino Valentina Assoluto 80 ml

  Дамски парфюм Valentino Valentina Assoluto 80 ml е първата разновидност на оригинала с интензивен, загадъчен и обаятелен характер. Създаден е от парфюмериста Olivier Cresp. Характерен, определено вечерен и много по-съблазнителен от оригинала. Носител е на елегантната визия и характер на бранда Valentino.

  Връхни нотки: бергамот, праскова, трюфели
  Сърдечни нотки: тубероза, италиански жасмин, ванилия
  Базови нотки: дъбов мъх, пачули, бял кедър

  109,20 лв.
 • Мъжки парфюм Valentino Uomo Intense 50 ml

  Мъжки парфюм Valentino Uomo Intense 50 ml е луксозен мъжки аромат, обогатил колекцията на популярната модна къща Valentino през 2016 година. Композицията е още един вариант на оригиналния парфюм от 2014 година – Valentino Uomo и за разлика от неговата тъмна и наситена ориенталска версия, новото издание разкрива образа на млад елегантен мъж. Новият парфюм се определя като по-богата и изискана, харизматична и смела интерпретация на оригинала.

  Връхни нотки: градински чай, мандарина
  Сърдечни нотки: зърна тонка, карамел
  Базови нотки: ванилия, черна кожа

  124,50 лв.